Čarodějnice v Pekle byly úspěšné (30.4.2010)

01.05.2010 22:21

Tradiční pekelská akce, organizovaná v posledních letech nohejbalovým klubem TJ Peklo, v letošním roce rozhodně nezklamala. Obavy, které plynuly před letošním ročníkem se naštěstí nenaplnily. Hasičská bouda, kterou hasiči momentálně oddaně zvelebují, byla nahrazena prostory v kabinách tělovýchovy. Také bylo velké štěstí, že hrozivě vyhlížející předpovědi z úst meteroologů vyšly vniveč a jen pár drobných kapiček na samém začátku byl spíše úsměvný okamžik. 

Loni úspěšný dětský program slavil úspěch i letos, což bylo znát na počtu těch nejmenších návštěvníků. Sportovní areál tak částečně připomínal dětský den, na kterém si děti mohly okusit skákání v pytli, rybolov, házení kroužků a další disciplíny o sladké odměny. Závěrečný bod dětského programu, kterým bylo hlednání zvířatek opět vtipným komentářem okořenil Martin Váňa. Následovalo zapálení velké a precizně sestavené hranice. Díky tomu čarodějnice podlehla mohutnému ohni po několika vteřinách nevyrovnaného boje. Zábava se poté volně rozjela, kde si každý mohl zvolit mezi vyhlášenou makrelou na grilu, nebo klobáskou. Vše se zapíjelo dobrým pivem. 

Jménem nohejbalového oddílu děkuji všem dalším, kteří nám s akcí pomáhali (Václav Zeman, Jakub Jindra, Vladimír Bednář a další).