Dynín x Peklo (8.5.2010)

08.05.2010 21:12

Dynín potvrdil roli favorita (6:2)

Stávání časně ráno před prvním zakokrháním, způsobila daleká trasa směr České Budějovice a start zápasu v deset hodin. Cíl Pekla byl jasný, favorizovaného soka co nejvíce potrápit a pokusit se případně o senzaci. Šance Pekla však navíc snižovala absence Radima Voříška a Milana Biera.

    Vstup do zápasu vyšel Peklu naprosto famózně. Nejprve zabodovali Jedlinský s Jindrou. Druhý bod pohotově připsali Bezdíček s Váňou. Zajímavé vedení se ale brzy rozplynulo, neboť dále bodovali již jen borci z Dynína. Ve všech trojicích byly k vidění vyrovnané partie, ale pekelští se museli vždy sklonit před uměním domácího celku. v singlu se bohužel Jedlinskému nepodařilo nalézt recept na razantní servis soupeře. Zajímavý byl však střet vložených dvojic. Zde dostal příležitost teprve sedmnáctiletý Jan Krejčík, který si tím odbyl svoji ligovou premiéru. Mladý talent potěšil celý tým Pekla svým výkonem, neboť nedělal chyby a odehrál kvalitní dvojku. Soupeřova vloženka však byla velmi silná a díky tomu se podařilo Dynínu bodovat i v tomto střetnutí. Nic na tom nezměnil ani Martin Stejskal, který v druhém setu střídal za Hostinského.

 

Sestavy: 1. dvojka (Jindra, Jedlinský), 2. dvojka (Bezdíček, Váňa) vložená dvojice (Krejčík, Hostinský - střídal Stejskal), 1. trojka (Jindra, Váňa, Hostinský) 2. trojka (Bezdíček, Jedlinský, Blaha), singl (Jedlinský)