Peklo x Horažďovice (30.5.2010)

31.05.2010 22:00

Hala je Peklu prokletím (3:6)

Zápas s Horažďovicemi byl pro pekelský tým důležitý, neboť právě z tohoto střetu byla velká šance na zisk dalších cenných bodů do ligové tabulky.  Utkání bylo z důvodu pořadatelství sobotního turnaje vyjímečně odehráno v neděli s plánovaným startem v pravé poledne. Přes snahu domácích udržet hratelné hřiště v pekelském areálu zvítězila síla přírody a nohejbalisté se i s fanoušky museli stěhovat do vamberské sportovní haly.

V souboji úvodních dvojic se nezdařilo Peklu vybojovat jediný bod, což naznačovalo špatný směr utkání - (0:2). Bezdíček si však reputaci zlepšil v dobře fungující trojici, když snížil nepříznivý stav - (1:2). Druhá trojice bohužel potvrdila, že má ve hře problémy za které tvrdě platí,  příchuť prohry byla o to horší, že prohra přišla nejtěsnějším stavem ve třetím setu, čímž se radoval soupeř - (1:3).  Vložená dvojice (Milan Bier, Radim Voříšek) ukázala na svůj potenciál a snížila - (2:3). Souboj singlů měl velmi vyrovnaný průběh, který však ukončil další zápis na černou listinu. Výborně hrající Jedlinský chtěl ještě vybojovat ztracený míč, čímž si nešťastně poranil koleno. Přes pokus v boji pokračovat však musel své rozhodnutí změnit a souboj kontumovat - (2:4). V dalším střetnutí trojic, se tak dostal do hry vedle Bezdíčka a Blahy také Radim Voříšek a společnými silami skóre zmírnili - (3:4). Druhá trojice Pekla se opět dostala do třetího setu, ale bod putoval zase hostům - (3:5). V poslední dvojici by patrný určitý úbytek elánu, jenž byl způsoben smolným průběhem tohoto klání. Především z tohoto důvodu putoval ukončující šestý bod celku z Horažďovic - (3:6). 

V zápase plném emocí si Peklo představovalo výsledek přibližně opačný, ale bohužel rozhodla herní smůla, zranění a špatné vypořádání několika hráčů s halovými podmínkami. Ironii nohejbalového odpoledne dokonale podtrhlo počasí, které rozjasnilo svou tvář těsně po začátku klání.

Sestavy Pekla: 1. dvojice: (Bezdíček, Váňa), 2. dvojice (Jindra, Jedlinský) vložená dvojice (Bier, Voříšek), 1. trojice (Bezdíček, Blaha, Jedlinský - Voříšek nastoupil v druhém střetu), 2. tojice (Jindra, Váňa, Hostinský), singl (Jedlinský)