Plazy x Peklo (22.5.2010)

23.05.2010 09:38

Slibná šance bodovat v Plazech promarněna (6:4)

Body od jednoho z elitní trojice, navíc v jeho domácím prostředí by byl jistě krásný bonus. S tímto cílem jeli pekelští do Mladé Boleslavi. Peklu v tomto zápase fungovaly některé složky výborně, ale jiné bohužel zcela selhaly.

V úvodním střetu dvojic, byla velká příležitost bodovat, ale Jindra s Jedlinským se na hřišti trošku hledali, čímž dvakrát podlehli nejtěsnějším možným stavem - (1:0). Elitní dvojka (Bezdíček, Váňa) potvrdila svojí formu a stav snížila - (1:1). Ve hře trojic promarníla sestava (Jindra, Váňa, Hostinský) další slibnou příležitost a především nepřesnost v nahrávce Hostinského způsobila prohru ve třech setech - (2:1). Ve druhé trojici (Bezdíček, Jedlinský, Blaha) podali všichni hráči vydřený výkon. Především Radek Blaha působil na hřišti velmi jistě, tím došlo opět na vyrovnání stavu - (2:2). V souboji vložené dvojky dostal pro absenci Milana Biera další šanci Jan Krejčík. Ten společně s Radimem Voříškem odehrál solidní výkon, ale na výhru to bohužel nestačilo - (3:2). V souboji jednotlivců předvedl Jedlinský lepší výkon, než v předchozích zápasech, ale ze střetu vyšel jako vítěz domácí borec (4-2). V dalším souboji trojic opět zafungovala Bezdíčkova formace. Tentokrát doplnil hlavního útočníka velmi dobře z druhé smeče Jedlinský - (4:3). Další trojice však opět nedokázala skvělý výkon kolegů podpořit, když nepomohlo ani zjednodušení hry na dva praváky - (5-3). Silná zbraň Pekla v podobě dvojky levák pravák zajistila snížení nepříznivého stavu - (5:4). V dalších dvojicích ovšem Peklo podlehlo, což znamenalo těsnou prohru s jedním z elitních celků - (6:4).

Na promarněném úspěchu, jenž byl v Plazech na dosah ruky se tak podepsaly tři hlavní skutečnosti: Nepřesná nahrávka Hostinského ve trojicích, špatný výkon dvojice (Jindra, Jedlinský), absence Milana Biera v liché dvojici.

Sestava: 1. dvojka (Jindra, Jedlinský), 2. dvojka (Bezdíček, Váňa), vložená dvojice (Krejčík, Voříšek) 1. trojice (Jindra,Hostinský, Váňa - střídal Voříšek v druhém souboji), 2. trojice (Bezdíček, Jedlinský, Blaha), singl (Jedlinský)