TJ Peklo x TJ Plazy (3.4.2010)

04.04.2010 13:30

Peklo si na úvod vybralo Černého Petra (6:0)

Nohejbalisté z Pekla nad Zdobnicí odehráli 3. dubna ve Vambercké sportovní hale své premiérové utkání v druhé lize proti celku TJ Plazy z Mladé Boleslavi. Bylo tak jasné, že se bude jednat o velmi těžkého soupeře, neboť výsledky Plazů z minulých let byly v soutěži velmi kvalitní.

Klání zahájila hra prvních dvojic, do které naskočili Dušan Bezdíček s Ladislavem Pyskatým. Vyrovnaný průběh však ukončila obrovská smůla v podobě zranění. Při výběru obtížného míče zůstal Pyskatý ležet na palubovce s poraněním vazů v koleni. Od tohoto momentu se hráči rychnovska vezli na vlně smůly i v dalším průběhu zápasu, kdy po vyrovnaných výkonech podlehli soupeři vždy v samotné koncovce a zaplatili nováčkovskou daň. Klání tak skončilo stavem 0:6, byť konečné skóre zdaleka nevypovídá o vyrovnanosti celého zápasu.

Sestava: 1. dvojice (Bezdíček, Pyskatý - střídal Bier) 2. dvojice (Jedlinský, Jindra) vložená dvojice (Hostinský, Váňa) 1. trojice (Jindra, Voříšek, Hostinský) 2. trojice (Bezdíček, Blaha, Jedlinský) singl (Jedlinský)

 

 Komentář trenéra Michala Hostinského

Dnes jsme se přesvědčili, že každý zápas bude hratelný, jelikož v žádné disciplíně nás soupeř nepřehrál nějakým výrazným stavem. Bohužel jsme ale nedokázali prolomit smůlu v koncovce a to byly momenty, které soupeř často s notnou dávkou štěstí potrestal. Největší prokletí nás ale trápí ve zranění, které hodně ovlivnilo výsledek. Museli jsme narychlo složit nové sestavy a naše silné zbraně v podobě první dvojice, první trojice i vložené dvojice jsou tím rázem zcela smazány. Nezbývá než doufat, že jsme si veškerou smůlu vybrali na úvod a Martin Stejskal a Láďa Pyskatý se budou moci co nejdříve vrátit zpět do hry. To je totiž problém, vedle kterého je první prohra zcela malicherná. Troufám si tvrdit, že při kompletním kádru bychom měli reálnou šanci slavit nečekané vítězství hned v prvním zápase. Jediné, co se tak dá považovat za pozitivní je přínos Martina Stejskala v podobě cenných rad a kvalitní výkon Jakuba Jedlinského v singlu. Nesmíme však také zapomenout na perfektní diváky a fanoušky, kteří nás svojí podporou tlačí  stále vpřed, uděláme maximum abychom jsme se jim nejen na hřišti dostatečně odvděčili.